Kylpyhuone- ja saunaremontit

Erikoisosaamista kylpyhuoneremontteihin

Kylpyhuoneiden ja saunojen remontit vaativat osaavat tekijät. Luotettavan ja aidon osaajan tunnistat myönnetystä sertifikaatista. Jyväs-Varmalta löytyvät kaikki kylpytilojen remontteihin tarvittavat erikoisosaajat muurareista laatoittajiin. Kaikilla laatoittajillamme on Eurofins Expert Services Oy:n myöntämä märkätilojen vedeneristäjän sertifiointi.

Toteutamme vaativimmatkin remontit laadukkaasti ja ammattitaidolla!

Täyden palvelun kylpyhuone- ja saunaremontit

Hoidamme kosteiden tilojen remontit kokonaisvaltaisesti aina kosteusmittauksista ja purkutöistä lähtien, joko omien osaavien työntekijöidemme voimin tai sujuvasti yhteistyökumppaneidemme avulla. Mikäli kosteutta löydetään, järjestämme asianmukaisen kuivatuksen ja teemme kosteuseristykset tarkalleen määräysten mukaisesti!

Ennen töiden aloittamista huolehdimme suojauksista ja alipaineistuksesta, jotta remontista selvitään mahdollisimman vähällä sotkulla. Teemme purkutyöt ja kuljetamme jätteet jäteasemalle. Laadukkaasti tehtyjen pohjatöiden jälkeen siirrymme rivakasti asennustöihin. Kokonaispalveluumme kuuluvat tarvittavat vesi- ja kylpyhuonekalustusten teot sekä sähkötyöt. Asennusten valmistuttua viimeistelemme työmme ja siivoamme remontin jäljet pois.

Tutustu tekemiimme remonttikohteisiin »

Kuvagalleria »

Lähetä meille viesti!

Lähetä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Please leave this field empty.