Ammattitaitoiset remonttipalvelut

Jyväs-Varman vahvalla kokemuksella onnistuvat niin pienet kuin suuremmatkin remontit. Oli kyseessä sitten kerrostalohuoneisto, liikekiinteistö tai omakotitalo, toteutamme remontit luotettavasti ja laadukkaasti.

Avaimet käteen -palvelu

Remontoimme ammattitaidolla huoneistot aina keittiöistä kylpyhuoneisiin. Avaimet käteen -palvelumme tekee remontista nopean ja sujuvan, ja lopputulos on varmasti laadukas. Lue lisää!

Keittiöremontit

Jyväs-Varman toteuttama keittiöremontti avaimet käteen -palveluna on asiakkaalle vaivaton. Kaikki purkutöistä sähkö- ja kalusteasennuksiin sujuu varmasti ja luotettavasti. Lue lisää!

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Kylpyhuone- ja saunaremonteissa tarvitaan monipuolista osaamista. Teemme vaativimmatkin kosteiden tilojen remontit luotettavana kokonaisuutena alusta loppuun. Lue lisää!

Pintaremontit

Tapetointi, maalaus ja lattiapintojen uusiminen tekevät ihmeitä asunnon yleisilmeelle. Jyväs-Varman tekeminä monipuoliset pintaremontit sujuvat siististi ja nopeasti. Lue lisää!

Ulkotilaremontit

Ulkopinnat ovat rakennuksen näkyvin osa ja suojaavat rakennusta. Jyväs-Varma hoitaa julkisivujen maalaukset sekä parvekeremontit vankalla kokemuksella. Lue lisää!

Alakattotyöt

Toteutamme kaikenlaiset alakattotyöt ammattitaidolla erilaisiin tiloihin. Lue lisää!

Muut palvelut

Remontointipalvelujen kokonaisuuden täydentämiseksi teemme myös erilaiset huoneistojen varusteasennukset ja pintamittaukset, joilla saadaan suuntaa antavaa tietoa mahdollisista kosteusongelmista. Lue lisää!

Lähetä meille viesti!

Lähetä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Please leave this field empty.